MFF I EUROPA

MFFtv: Àrnason är redo inför Real Madrid

Under måndagen anlände Malmö FF till Madrid efter några dagars träningsläger i Malaga. Ett läger som Kári Árnason mestadels fick följa ifrån sidan på grund av en mindre skada men mittbacken försäkrar att han är redo inför tisdagens match mot Real Madrid. - Vi ska bara hämta hem minst en poäng, det är det jag tänker på, säger Kári Árnason.

Nyheter

MFFtv: Presskonferensen efter Real Madrid - MFF

Hör Åge Hareides kommentarer efter förlusten mot Real Madrid.

Läs mer

MFFtv med Lewicki: "Kan vi förbättra detaljer så har vi en chans"

Oscar Lewicki minns tillbaka till hemmamötet mot Real Madrid och berättar hur de ska använda erfarenheten ifrån den tidigare matchen i tisdagens bortamatch. (Intervjun spelades in under måndagen den sjunde december)

Läs mer

MFFtv med Tinnerholm: "De är kliniska när de får sina lägen"

Anton Tinnerholm känner att Malmö FF gör en spelmässigt bra första halvlek mot Paris Saint-Germain men att de blir straffade av bortalagets effektivitet framför mål. MFF:s högerback berättar vidare att PSG:s snabba 0-3-mål i inledningen av den andra halvleken gjorde att MFF tappade energi och att de inte orkade resa sig.

Läs mer

MFFtv: Presskonferensen efter MFF - PSG

Under en ovanligt kort presskonferens gav Åge Hareide sin syn på 0-5 förlusten mot Paris Saint-Germain i Champions League.

Läs mer

MFFtv: Franz Brorsson är redo

Franz Brorsson har ett fantastiskt år bakom sig och det enda han har kvar att checka av är debut i Champions League. Malmö FF:s unga mittback känner ett inre lugn om Åge Hareide ger honom chansen och Franz säger att han är redo inför hemmamatchen mot Paris Saint-Germain.

Läs mer

MFFtv med Nikola Djurdjic: "Vi måste visa prov på mod"

Nikola Djurdjic är tillbaka på träningsplanen efter den operation som han gjorde nere i München efter bortamatchen mot Shakhtar Donetsk. Serben berättar att han känner sig fräsch och att han inte märker av smärtan som spökat honom de senaste månaderna. På onsdag väntar Paris Saint-Germain hemma på Malmö New Stadium och Nikola Djurdjic tror att mod och självförtroende är det som krävs för att MFF ska kunna slå PSG.

Läs mer

MFFtv: Presskonferens inför MFF - Paris Saint-Germain

Under tisdagen genomförde Malmö FF ett träningspass på ett kyligt Malmö Stadion som förberedelser inför onsdagens Champions League-match mot Paris Saint-Germain. Efter träningsmatchen klev Markus Rosenberg och Åge Hareide in i värmen och mötte en samlad presskår för att svara på frågor hur de ser på matchen och MFF:s behov av poäng.

Läs mer

MFFtv med Konate efter förlusten i Lviv

Malmö FF förlorade bortamötet mot Shakhtar Donetsk med 0-4 i Champions League i Lviv. MFF:s vänsterback Pa Konate berättar att han tyckte att de slarvade för mycket med de enkla passningarna vilket gjorde att de aldrig fick vila med bollen utan istället kunde hemmalaget fortsätta med sin höga press.

Läs mer

MFFtv med Adu: "Vi fick inte vad vi önskade"

Malmö FF:s mittfältare Enock Kofi Adu var besviken efter förlusten mot Shakhtar Donetsk. - Vi fick inte det vi önskade oss men vi måste studsa tillbaka till nästa match.

Läs mer

Highlights: Shakhtar Donetsk - MFF

Huvudskada, utvisning och fyra baklängesmål blev resultatet av tisdagens match mot Shakhtar Donetsk.

Läs mer